Erkend leerbedrijf

Wij vinden het belangrijk om mbo- en hbo-studenten op te leiden en praktijkervaring op te laten doen in de prachtige wereld van de civiele techniek. Daarom bieden wij mbo’ers en hbo’ers een leer-werkplek aan voor het opdoen van een brede ervaring in de werkvoorbereiding. Terwijl je studeert, kun je bij ons praktijkervaring opdoen. Én naast een salaris  vergoeden wij jouw opleiding volledig. Wij zijn door de Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) aangewezen als erkend leerbedrijf.

Doordat wij studenten helpen bij hun opleidingen leveren wij een bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Voordeel voor jou als student:

  • je werkt direct mee in ons bedrijf
  • brengt jouw actuele kennis en nieuwe inzichten direct in de praktijk
  • krijgt persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
  • komt te werken in een no-nonsens cultuur

Wat bieden wij?

Buro Noord is een groeiende organisatie waar medewerkers alle ruimte krijgen zichzelf optimaal te ontwikkelen. Een leer-werkplek bij Buro Noord betekent kansen, groei en ambitie. Je leert en werkt in een dynamische omgeving waar ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief. Je krijgt een eigen begeleider die zal helpen bij het behalen van jouw doelen.

​Ben je op zoek naar een leerbedrijf? Neem dan contact op met Fred Henniphof 06 42630445 |   fred.henniphof@buronoord.nl.

Deskundig advies nodig

Door jarenlange ervaring en een hecht samenwerkingsverband zijn wij dé partner voor al uw civiel- en procestechnische vraagstukken.

Ik wil advies