Assenlyn Assen

Dichtbij het stadshart van Assen wordt op het voormalige veemarktterrein de nieuwe stadswijk Asselyn gebouwd. Hier komen 67 nieuwbouwwoningen in verschillende woningtypen die samen een eigentijdse en gevarieerde stadswijk vormen. De verkoop van fase 1 en 2 verloopt voorspoedig. Inmiddels wordt er druk gebouwd aan de woningen van fase 1. Deze woningen worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 opgeleverd.

Buro Noord heeft voor dit project voor zowel ontwikkelaar Credo als de gemeente Assen de engineering en besteksvoorbereiding verzorgd.

Willem (Buro Noord):  ‘De uitdaging binnen dit project is dat het een inbreidingsplan is. Wij hebben daarbij van alle kanten te maken met bestaande infrastructuur waarop aangesloten moet worden. Mijn rol binnen dit project is de afstemming tussen Credo en de gemeente Assen in verband met overdracht van de definitieve situatie door Credo aan de gemeente. Daarnaast verzorg ik de coördinatie tussen gemeente Assen en Buro Noord. Omdat er rondom Assenlyn veel wordt gewerkt aan de infrastructuur is het erg belangrijk dat de werken goed op elkaar aansluiten.’

Meer weten? Kijk op:  https://asselyn.nl/