Buro Noord gaat verhuizen!

Eindelijk is het zover, na een grondige verbouwing werken wij vanaf maandag 17 september vanuit ons nieuwe pand aan de Tuksweg 75, 8331 LB in Steenwijk.

Het monumentale pand, gebouwd in 1919, hebben wij grondig en op een duurzame wijze verbouwd en wordt nu gasloos gekoeld en verwarmd. Naast de aanpak van een nieuwe inrichting, zijn ook de installaties opnieuw aangelegd waarbij het pand met –nog steeds- enkel een steens muur geen gasaansluiting meer heeft. Het pand is op het gebied van electra nagenoeg zelfvoorzienend. Uitgangspunt bij de duurzame verbouwing was dat het pand zijn karakteristieke uitstraling moest behouden, daarnaast moest de verbouwing en verduurzaming passen binnen de wet- en regelgeving waarmee wij mee te maken hebben voor dit monumentale pand.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om te komen kijken, de koffie staat klaar! Nu de binnenkant klaar is gaan we door met de buitenkant en buitenruimte. Midden 2019 verwachten we onze verhuizing te kunnen vieren met een feestelijke opening.